March 31, 2012

My week

Special Saturday.
It was the right phrase to describe my day.
This Saturday, wasn't an ordinary Saturday. Because I spent my day by doing a window shopping, eating, and also searching for a stationary done by myself. It feels very relaxing and . . . I wished that I could do the same thing like today next week. Amin~

Tau nggak sih?!
Hari ini tuh, hari Sabtu yang paling menyenangkanlah, bisa dibilang~
Sini gua ceritain. Jadi, awalnya itu, gua bete banget kalau hari ini gua nggak pergi keluar rumah untuk hanya sekedar refreshing. Akhirnya, gua pergi ke Botani Square sendirian. Seneng banget!! Seakan gua baru keluar dari lingkaran purba yang selama ini menyelimuti gua dan memang cukup membuat gua kenyang hanya untuk memikirkannya saja. Tempat yang pertama gua tuju di Botani Square adalah Toko Buku Gramedia. Ya ampun~ Banyak banget buku didalem sana. . . Bagaikan lautan buku~

Sebelum keluar dari toko buku itu, gua nemu (!) buku jadul yang emang udah nggak pernah keluar lagi selama 6 tahun terakhir ini. Bener deh, setiap gua ke toko buku, gua nyari novel anak-anak karangan 'dia'. Ceritanya tuh, mudah dimengerti dan mengangkat kehidupan sehari-hari kita. Di satu sisi, gua pengen banget beli. Tapi sayangnya, uang gua limit banget. Jadi nggak jadi beli deh. Gua sampe muter-muterin rak buku yang bertuliskan 'new arrival', 'best seller', 'novel anak', dan 'novel import'. Ada kali gua muterin tempat itu sebanyak 5x. Rasanya terlihat seperti gua sedang mencari name tag Running Man (effect dari menonton Running man). Seru banget tau. Gua sampe jongkok-jongkok, bolak-balik sana-sini, ngebuka-bukain barisan buku, huehehe, cape~

Selanjutnya, berhubung gua udah bosen banget dan lagi pengen beli accessories, alhasil gua naik ke lantai 3 buat ke toko accessories cewek. Ternyata, barang yang gua cari nggak ada. Ya udah akhirnya gua jenuh. Turunlah gua ke lantai 2. Di lantai 2 itu, gua muter-muter doang, liat wallpaper, liat socks lucu, look for a small boutique, and go to the necklaces and rings booth. Merasa bosen juga, akhirnya gua memutuskan untuk pergi ke Samsung Center. Seru banget!!!!





Have a nice day!
And Thanks for visiting my Blog

March 30, 2012

My small happiness

Oh ya~
Because I wasn't possible to watch any movies at cinema from several weeks ago, that's why I searched another way to get my happiness back without going to the cinemas. I have been finished watching a Japanese drama yesterday, and today I'm waiting for another anime/drama/variety show to be watched. And my choices fell into these kind of anime/drama/variety show :

It was a horror anime which I know when I'm hearing the radio on Thursdays.
The radio used for Japanese session at 8pm ~ 10pm meanwhile the time after the Japanese session ends, it turned into the Korean session. They talk about songs, movies, actors/actresses, and sometimes about the country itself. I suggest that you'd better to watch this anime, because the story line is easy to understand and don't watch it if you didn't like to watch a horror movie by yourself. hehe. Dare to watch it? Here the link.

Okay, this Japanese drama titled Strawberry night.
I watched it because I love main actress who played on it and also the story is about detective. Ahaha, I don't know why I loved to watch detective movie nowadays. I just love it anyway~ Wish to watch it or put it on your drama/movie list? Here the link.

It was . . Running Man !
This variety show was extremely attractive and would make you laugh till the middle of nights. Because I had experience it. Every nights when I watch it after the school time offers for a day, I must and absolutely didn't want to miss it once. The reasons why I'd like to watch it just because there were Ji Hyo, Jae Suk and also Kim Jong-Kook. I laughed till I'm accidentally tear my nails off (the left little finger) 2 days ago. And it really was torture me. Want to try the sensation of laugh that I have experienced? Here the link for you~




Have a nice day !
And Thanks for visiting my Blog

March 26, 2012

Selamat Menikmati

Okay, Selamat Menikmati is the right phrase to show what I feel right now.
Oh ya!
Firstly, I would like to say "Hello, Everyone! I was comeback from the outer spaces from several weeks~" . Karena, selama 2 minggu ini dan 4 minggu kedepan, kehidupan gua akan bergantung pada mereka semua. Start from Math, Physics, Biology, Chemistry, Indonesian Languages, and also English. I mean that my day will filled with tests, tests, and tests only. No other choices than test or try out.

Beginilah kerasnya kehidupan anak kelas 3 SMA yang sayang untuk dilewatkan dan enggan untuk dinanti. Sekarang sih, yang gua rasakan adalah rasa campur aduk antara : 
  • Ulangan,
  • Try out sana sini, 
  • Tes disekolah maupun di tempat les, 
  • Belajar sampe larut malem (yang intinya sih, belajarnya memang benar-benar malem, tapi baru buka buku aja udah langsung tidur. hueuhehehe- gua banget!), 
  • Bangun malem sekitar jam 2 ~ 3am (sholat tahajud atau istikharah), 
  • Sarapan pagi yang nggak menentu, 
  • Berangkat dari rumah 15 menit sebelum bel sekolah bunyi, 
  • Duduk selama 3jam per satu mata pelajaran di detik-detik mendekati UN, 
  • Istirahat diisi dengan sholat dhuha, 
  • Tiduran di mesjid sekolah, 
  • Nggak ada waktu buat jajan, 
  • Belajar lagi sampai bel pulang sekolah bunyi, 
  • Pulang sekolah nggak ada lagi yang namanya 'hang out' sama temen atau pun sendiri,
  • Sesampainya dirumah juga langsung ganti baju, sholat, dan tidur,
  • Bangun tidur, kalau nggak ada tugas, paling deket nih ya, nyentuh laptop paling 2 ~ 3jam (kalau lagi sadar, dan kalau nggak, bisa lebih dari itu),
  • Udah gitu, kegiatan terakhir gua adalah belajar tengah malem dan begitu seterusnya.
Jadi meng-explain dan meng-expose kehidupan gua yang glamor sehari-hari deh. huahahaha
Nggak ada yang special, bukan?
Menurut Guru Matematika di tempat les gua, jadi anak kelas 3 itu, mesti dinikmati. Kapan lagi ketemu soal-soal yang begitu rumitnya kalau udah kuliah?! Individualisme lebih banyak diterapkan pada saat kuliah. Jadi, sekarang ngerjain Try Out-nya yang bener. Biar nggak nyesel~

Try Out itu . . . .,
Bagaikan Nasi yang setiap hari kita makan. Ya, mau nggak mau, enak nggak enak, ya mesti di makan untuk kelangsungan hidup kita. Nah bedanya sama Try Out, kalau try out itu untuk mengukur sejauh mana kemampuan akademik kita.




Have a nice day!
And Thanks for visiting my Blog

March 12, 2012

WELCOME March!


Hmmm . . .
For me, March wasn't a good months from every months in a year.
March and April. Both of them is the one of my enemies which I should destroyed them soon.
What I meant is : I should faced more and more and perhaps lots of test which held by my schools or my courses or the governments or another institutions in Indonesia. And . . . . I think I wasn't able to posting any stories here from now on till the last day of April. Yaaaa . . . ,perhaps if I have a spare time in my day, I will post any stories here. Hehehe

Actually, today there is a try out at my courses but I thought it hardly to not coming trough to the subject courses because the day after tomorrow is the school final exams. So, I need to study harder than usual (it should be like that) but . . I think for today, I will spend my day with return to the civilization (using internet, posting on my blog, and . . keep seeing someone that I admired). hehe

Sabtu ini rasanya waaaw banget.
Rasanya seneng banget! uyeeeey!
Bebas banget rasanya. HA. HA. HA. HA.


Hmmm . . .~
Okay, so far it was my first drawing for march and actually I had lots of idea inside my brain. But I haven't get a perfect day to draw it above my sketch book. hehehe. I just love a simple style anyway!




Have a nice day!
And Thanks for visiting my Blog